Το καλάθι σας είναι άδειο.
  ()

You have no items in your shopping cart.

U Think-we print

Είδη εκτυπώσεων T-Shirt

  • Θερμομεταφορά

Οι στάμπες θερμομεταφοράς αποτελούν ίσως, μια από τις παλιότερες μορφές εκτύπωσης και δημιουργίας T-shirt αλλά σε μια πολύ διαφορετική και βελτιωμένη έκδοση, τόσο από πλευράς ποιότητας όσο και αντοχής. Η στάμπα θερμομεταφοράς είναι στην ουσία ένα είδος μεταφερόμενου ειδικού χαρτιού το όποιο περνά από έναν εκτυπωτή laser έχοντας απίστευτη φωτογραφική ποιότητα. Έπειτα, η στάμπα μεταφέρεται πάνω στο T-shirt και πρεσάρεται σε υψηλή θερμοκρασία στην ειδική πρέσα για τα T-shirt. Με τις στάμπες θερμομεταφοράς έχετε την δυνατότητα να εκτυπώσετε οποιοδήποτε σχέδιο θέλετε, από φωτογραφίες, εικόνες από το Internet και από περιοδικά.

  • Βυνίλιο

Οι στάμπες βυνιλίου είναι μια σχετικά άγνωστη μορφή εκτύπωσης για τον περισσότερο κόσμο, αλλά παράλληλα μια από τις πιο εντυπωσιακές μεθόδους εκτύπωσης t-shirt, τόσο σε γραφίστικο επίπεδο όσο και σε αντοχή, καθώς είναι σίγουρο ότι πρώτα θα χαλάσει το T-shirt σας και μετά η συγκεκριμένη στάμπα! Με τις στάμπες βυνιλίου έχετε την δυνατότητα να εκτυπώσετε κυρίως γραμμικά σχέδια και όχι φωτογραφίες, καθώς σε αυτή την εκτύπωση το σχέδιο γίνεται πάνω στο t-shirt και όχι από πριν. Με τις συγκεκριμένες στάμπες μπορείτε να πετύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα και να δημιουργήσετε ένα T-shirt που άνετα θα μπορούσε να υπάρχει και στις βιτρίνες των πιο επώνυμων καταστημάτων.

Δείτε το χρωματολόγιο των βινυλίων

  • Μεταξοτυπία

Η μέθοδος της μεταξοτυπίας είναι μία από τις πιο παλιότερες μεθόδους εκτύπωσης se t-shirt και μια από τις πιο πολύπλοκες συγχρόνως, γεγονός που δικαιολογεί και το ότι απαιτείται μεγάλη ποσότητα T-shirt (συνήθως πάνω από 50) για την εκτύπωση τους. Η ποιότητα της εκτύπωσης είναι πολύ καλή καθώς σε αυτή την περίπτωση αυτό που μένει πάνω στο T-shirt είναι το χρώμα που μέσα από ένα ειδικό φιλμ περνάει στο ρούχο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης φωτογραφιών καθώς και σχεδίων που περιέχουν πολλές συμπτύξεις χρωμάτων. Για περισσότερες πληροφορίες ή για μια ενδεχόμενη προσφορά παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του T-bar.

  • Πλαστιζόλη

Η μέθοδος εκτύπωσης με πλαστιζόλη είναι η πιο νέα μορφή εκτύπωσης se t-shirt για μαζικές-μεγάλες παραγγελίες και είναι γνωστή τα τελευταία 10 χρόνια. Το επιθυμητό σχέδιο εκτυπώνεται αρχικά σε ειδικά επεξεργασμένο χαρτί και μετά τυπώνεται πάνω στον ένδυμα με την μέθοδο της θερμομεταφοράς. Τα χρώματα/μελάνια περιέχουν πολυβινύλιο, ζάχαρη,  ρετσίνι και διάφορες άλλες χρωστικές ουσίες που εξασφαλίζουν απαλή υφή και μέγιστη αντοχή στο πλύσιμο.  Για την χρήση της συγκεκριμένης μεθοδολογίας απαιτείται κάποια minimum ποσότητα παραγωγής t-shirt η οποία είναι ανάλογη της εκάστοτε στάμπας για αυτό και δεν συνίσταται η εφαρμογή της για περιορισμένες ποσότητες. Τα σχέδια πρέπει να είναι γραμμικά (vector) και το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό. Είναι άλλωστε η μεθοδολογία που χρησιμοποιούν οι περισσότερες μεγάλες εταιρίες ενδυμάτων στον κόσμο.

 

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 89 επισκέπτες και κανένα μέλος